Aeg-Electrolux 41136VE-WN Manual de usuario Pagina 27

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 52
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 26
27Anvendelse, tabeller, tips
Tabell Pizza-Pai
Tabell gryteretter og overbakte retter
Type matrett Innsettingsrille
Temperatur
°C
Tid
Timer: Min.
Pizza (tynn) 1 180 - 200
1)
1) Forvarm stekeovnen
20 - 30
Pizza (med mye fyll) 1 180 - 200 20 - 30
Quiche 1 180 - 200 45 - 60
Spinatpai 1 160 -180 45 - 60
Quiche Lorraine 1 170 - 190 40 - 50
Kvarkkake, rund 1 140 - 160 60 - 90
Kvarkkake i langpanne 1 140 - 160 50 - 60
Eplekake med lokk 1 150 - 170 50 - 70
Grønnsakpai 1 160 - 180 50 - 60
Tyrkisk rundbrød 1 250 - 270
1)
10 - 20
Butterdeigkake 1 160 - 180
1)
40 - 50
Elsasser pizza 1 250 - 270
1)
12 - 20
Piroger 1 180 - 200
1)
15 - 25
Matrett Stekeovnsfunksjon
Innsettings-
rille
Tempe-ra-
tur
°C
Tid
Timer:
Min.
Makkaronigrateng
Over-og Undervar-
me
1 180-200 0:45-1:00
Lasagne
Over-og Undervar-
me
1 180-200 0:25-0:40
Gratinerte grønnsaker
1)
1) Forvarm stekeovnen
Varmluft 1 160-170 0:15-0:30
Overbakte bagetter
1)
Varmluft 1 160-170 0:15-0:30
Søte retter i form
Over-og Undervar-
me
1 180-200 0:40-0:60
Fiskegratenger
Over-og Undervar-
me
1 180-200 0:30-1:00
Fylte grønnsaker Varmluft 1 160-170 0:30-1:00
Vista de pagina 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 51 52

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios